Dec. 31, 2012

Har verkligen inte gjort någonting idag, det är därför det inte har blivit så mycket uppdatering.
Men imorgon blir det massor!

Men nu ska jag få min skönhetsömn för har massor att göra imorgon! Kommer uppdatera er om allt!

Så med det här inlägget säger jag godnatt till mina söta läsare


nytt år redan?

nu är det snart nytt år..inte många timmar kvar!
iallafall så åkte jag och Vendela iväg på lite ärenden på morgonen, och hem för ungefär en timme sen, så då gick vi direkt till solariet så jag fick sola, har precis solat klart och nu ska vi väl träffa några sen ikväll blir det att äta middag med min bror som jag inte träffat på hur länge som helst, göra sig lite fräsch till
morgondagen och till sist färga håret på Vendela! har lyckats övertala henne till att färga brunt så de ska bli spännande!
kan slänga in för-och efterbilder sen!


TIPS

För hårets bästa

Försök att inte föna håret, det är klart att du kan göra det nån gång tillexempel om du har bråttom iväg eller nåt sånt men gör det inte till en vana!

Platta inte håret om du inte absolut måste, och om du gör det se till att använda värmeskydd! kan tipsa om olika värmeskydd för olika hårtyper i ett annat inlägg.

När det gäller att borsta/kamma håret finns det tre helt underbara borstar/kammar att använda den första är en svinborste som är jättebra för håret! Det gör även håret mjukt och blankt, funkar jättebra att borsta genom stora lockar samt att borsta ut tupering.
Den andra är en utredninskam vilket är tusen gånger bättre att använda än en vanlig borste eftersom att den är bredtandad är den väldig lätt att reda ut håret med, den är även väldigt bra för dom som har löshår dock är det väldigt viktigt att vara försiktig annars gör kammen mer skada än nytta!

Till sist är det då en vanlig "plastkam" som är väldigt bra att tupera med funkar även till att reda ut någon enstaka tova!

Sen är det väldigt bra att sova med håret i tillexempel flätor då det inte sliter lika mycket på håret under natten då du rör dig en del i sömnen.

Och till sist borsta ALDRIG blött hår!


Planering och tjejkväll

Godmorgon.
Glömde skriva igår men vi gjorde inget speciellt, träffa några vänner och följde med dom hem och jag satt och spela bil spel haha ;)
sen gick vi hem vid elva-halv tolv för jag var så himla trött!

Iallafall så idag har jag och Vendela JÄTTE mycket att planera och fixa...
Kommer bli superstressigt så vi avslutar dagen med ansiktsmask osånt!


Dagen

Tänkte berätta lite om dagen

Vakna vid nio ungefär sen så gick jag och träffa Sanna en liten stund och sen tog jag och Vendela bussen och gjorde lite ärenden, kom tillbaka hem efter en timme kanske sen så gick vi en promenad vid hamnen och bestämde oss då för att gå och äta, så då gick vi och åt en liten mysmiddag och sitter nu och funderar vad vi ska göra resten av dagen..

Har förresten ändrat storleken på bilderna, vad tycker ni? :)


Godmorgon!

Godmorgon alla cuties! Hoppas ni sovit bra? Det har iallafall jag gjort.
Har sovit brevid min lilla prinsessa, världens vackraste!

Vad händer idag? Jo jag och Vendela ska åka iväg och göra lite ärenden och jag ska sola, sen får man väl se om vi kanske går ut på en promenad.

Nu ska jag äta nåt och sen ska jag fixa mig. Kanske kan slänga in en outfit sen? :)


Mellandagsrea

Är det någon av er som är och shoppar idag?
Själv sitter man ju fast i en liten håla så det blir ingen shopping för min del inte..förstå gången jag inte shoppar på en mellandagsrea..så jag har tröstat mig lite med en långdusch och nu blir det godis och en film med mina favoriter! A


Dec. 26, 2012

Gjorde ett kollage på lite saker jag vill ha!


Bloggen ska bli bättre & bättre..

har glömt att säga det men header och design är på g!
Vendelas bror fotade ju mig och Vendela för ett tag sen så ska ta någon av dom bilderna tillfälligt iallafall för det är så grymt mycket roligare att läsa en blogg när den är lite pimpad eller vad säger ni? ;)


Godmorgon

Godmorgon alla söta läsare!
Ligger just nu i denna skrivande stund och lyssnar på musik och tittar ut på den fina snön!
Tycker det är så tråkigt att julen är över nu...den är ju så otroligt mysig!

imorgon åker jag hem igen, har faktiskt saknat mina vänner nåt otroligt! Så imorgon åker jag vid ungefär nio på morgonen och är hemma till ett ungefär och då ska jag träffa min teenie!
haha för er som undrar så är min "teenie" min bästa vän Vendela men sv någon anledning börja jag kalla henne "teenie" fast hennes fullständiga namn är egentligen "teenie puh"
jaa vi är jätte mogna för vår ålder haha! ;)
Nu ska jag dra mig upp och få någonting i magen hade jag tänkt!


Victoria secret fashion show 2012

Har precis kollat klart på VS show, jag tror nästan jag är den enda som inte känner mig ful osv. För helt seriöst är inte jag ett dugg avundsjuk på deras kroppar, tycker att dom är alldeles för smala...jag har svårt med smala tjejer, däremot tycker jag att det är jävligt snyggt att vara vältränad!
Tror inte jag är ensam om att tycka såhär?


Tandblekning?

har kollat lite på tandblekningar och är sugen på att testa. Nu har jag dock rätt vita tänder naturligt men ett vitare leende tackar man ju inte direkt nej till?
Det är ju svårt att veta om det funkar, så man vet ju inte om det är värt att slänga pengar på, visst behöver det inte va mycket pengar men pengar är ändå pengar. Jag får se hur jag gör!


WANTED


mobbning osv.

om det är något jag är väldig emot så är det mobbning! Nu på senaste tiden så har jag läst alldeles för mycket om ungdomar som tar sitt liv pga mobbning. Jag tycker att ALLA är lika mycket värda oavsett ålder, kön, storlek, läggning, utseende för alla ser inte likadana ut alla är inte som DU och du kan inte tracka ner på någon för att den inte är som du, mobbade personer tycker jag rent ut sagt är jävligt starka, för oavsett vad man gör så ger dom inte upp sig själva, dom ändrar inte på sig och försöker inte va som andra, dom faller alltså inte för grupptryck vilket jag inte heller gör, har aldrig gjort och kommer aldrig göra! för mig existerar inte ordet FUL, för vad är FUL? Vem är det som har bestämt de? Och när är man ful? Ordet FUL anser jag vara en svordom, för alla är vackra på sitt sätt. Jag tror nästan att man blir mobbad för sin läggning oftast. och det tycker jag är hemskt, för jag tänker såhär kärlek har varken ålder eller kön, och visst jag kan säga att jag håller mig till killar men jag skulle kunna bli tillsammans med en tjej om jag träffar en tjej och känner att det klickar, och jag tror inte att man är född till att gilla ett speciellt kön, det är PERSONEN man faller för och inte KÖNET! Gud skulle kunna sätta mig och skriva en hel bok tror jag men det här får faktiskt räcka för idag. Hoppas ni har förståelse för det jag skriver och tar åt er!


RSS 2.0